Freshworks

Met Freshworks kunnen bedrijven hun klanten en medewerkers snel en eenvoudig blij maken. We doen dit door een frisse aanpak voor het bouwen en leveren van software-as-a-service die betaalbaar en snel te implementeren is en is ontworpen met het oog op de eindgebruiker. In tegenstelling tot legacy-software bouwt Freshworks technologie die voor iedereen werkt, zodat IT, de klantenservice, sales, marketeers en HR hun werk gemakkelijk kunnen doen en hun klanten blij kunnen maken.

Meer dan 50.000 bedrijven gebruiken de SaaS van Freshworks om een betere klantervaring (CX, CRM) en werknemerservaring (ITSM, HRSM) mogelijk te maken.

Ivanti

Ivanti makes the Everywhere Workplace possible. In the Everywhere Workplace, employees use myriad devices to access IT applications and data over various networks to stay productive as they work from anywhere. The Ivanti Neurons automation platform connects the company’s industry-leading unified endpoint management, zero trust security and enterprise service management solutions, providing a unified IT platform that enables devices to self-heal and self-secure and empowers users to self-service. Over 40,000 customers, including 78 of the Fortune 100, have chosen Ivanti to discover, manage, secure, and service their IT assets from cloud to edge, and deliver excellent end user experiences for employees, wherever and however they work.

Micro Focus | Novictus

Wanneer heb jij voor de laatste keer naar je servicemanagement strategie gekeken? Kies voor beter, geïntegreerd en gepersonaliseerd servicemanagement met Service Management Automation (SMAX) van Micro Focus. Automatiseer én optimaliseer bedrijfsprocessen en maak gebruik van de kracht van AI en Machine Learning. Slimmer voor je medewerkers, slimmer voor IT.

Novictus heeft de ervaren consultants die helpen je dit voor elkaar te krijgen. Zij zijn gespecialiseerd in proces automatisering binnen complexe IT-omgevingen. Hun focus ligt daarbij op het opleveren van zoveel mogelijk waarde voor de klant en het continu verbeteren van bestaande service management processen.

Valid

Wij helpen je bij het optimaliseren en innoveren van jouw business.

Door je te versterken met de flexibele inzet van onze IT Consultants en door het beheren en verbeteren van je complete IT-omgeving, middels onze Managed Services. Onze slimme oplossingen op het gebied van Digital Business maken je data-gedreven.

Welkom bij Valid. Stay Ahead.

Joost-IT / 4me

Joost-IT
Wij van Joost-IT hebben samen meer dan 50 jaar ervaring met het optimaliseren, selecteren, implementeren en integreren van Service Management tooling. Met onze onafhankelijke blik, collega’s met kennis van zaken, mensen en processen beantwoorden we al jouw IT-vraagstukken. Met jouw processen als uitgangspunt en met onze persoonlijke aanpak garanderen wij een optimaal werkende IT-organisatie.

4me
4me is de eerste Enterprise Service Management (ESM)- toepassing, speciaal gebouwd om SIAM te ondersteunen. De technologie van 4me maakt het voor interne afdelingen, zoals IT, HR en Facilitair, mogelijk naadloos met elkaar en met de managed service providers samen te werken. Kijk voor meer informatie op https://www.4me.com

 

SRVISION

Het jaarlijkse srvision evenement (voorheen Service Manager Dag in Nederland) wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers van de KNVI special interest group Management en Service Management.

Het is ons doel om een motiverend en inspirerend programma samen te stellen voor iedereen die geïnteresseerd is op het gebied van (IT & Enterprise) Service Management, waaronder professionals, managers en consultants in zowel zakelijke als IT-rollen.

PQR

Het is 2021. We hebben meer keus dan ooit. Door technologie zijn de mogelijkheden oneindig.  Tegelijkertijd neemt de druk toe. Er komen constant nieuwe oplossingen die nog beter, sneller en slimmer zijn dan de vorige. In die orkaan van opties is PQR de gids die rust brengt.

Wij zorgen voor je IT. Infrastructuur die doet wat het belooft, ondersteuning waarop je altijd kunt terugvallen en slimme oplossingen die niemand anders bedenkt. Zo laten we mensen werken zoals ze dat zelf willen. In alle rust.

En ineens doet IT er niet meer toe.

DXC Technology

DXC Technology is marktleider op het gebied van IT-diensten en levert uitmuntendheid voor onze klanten en collega’s.