Bas van Baalen

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken – om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Marijn de Vries

Journaliste en historicus Marijn de Vries begon bij wijze van experiment op haar dertigste met wielrennen. Als snel werd haar talent opgemerkt door Leontien van Moorsel. Tot en met 2015 was Marijn internationaal actief in het professionele vrouwen wielrennen. Tegenwoordig is Marijn regelmatig te zien als wieler–  en sportanalist bij verschillende tv programma’s , is  ze actief lid in het hoofdbestuur van de KNWU, schrijft ze wekelijks een column voor Trouw en heeft ze het populaire wielerboek voor beginners Vrouw&Fiets uitgebracht.  

Marco Gianotten

Marco Gianotten is oprichter, CEO en creatief brein van Giarte. Hij blogt, presenteert en provoceert in omdenken in de soms rare wereld van IT. Als grondlegger van de Xperience Level Agreement en schrijver van het boek ‘Digital Empathy; When Tech Meets Touch’, laat hij zien hoe je kan sturen op wat echt telt: impact.

Deze spreker wordt mede mogelijk gemaakt door srvision.

 

 

Heleen Mes

Heleen Mes is Employee Experience Expert en oprichter van HXWork Human Experience of Work (consultancy, projectmanagement en masterclasses), LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België (2500 leden) en Netwerk Employee Experience. Heleen Mes is expert in innovatief HR, werkgeluk, employee experience en design. Zij is co-auteur van Employee Experience – Happy people, better business dat werd genomineerd voor Managementboek 2019.

Erik Gillet

Erik heeft meer dan 25 jaar ervaring in business transformation bij General Electric en 3 wereldwijde banken. Hij was ook de Global Robotic Process Automation Lead bij EssilorLuxottica, waar hij hyperautomatisering introduceerde en oplossingen implementeerde in de hele groep.

Sinds 2,5 jaar leidt Erik Boundaryless, een bedrijf dat intelligente automatiseringsoplossingen levert.

Lubert Meuter

Merel Roest

Job Koot

Job heeft ruim 9 jaar Sales ervaring in IT met specifieke expertise in Service Management. Het op een goede manier kunnen vertalen van behoeften en verwachtingen naar passende oplossingen die waarde toevoegen is hierbij van essentieel belang. Hij heeft een passie voor technologie met een onophoudelijke interesse in hoe technologie kan worden ingezet om automatisering en procesoptimalisatie te realiseren.  Job heeft een achtergrond bij Planon en is momenteel werkzaam als Sales Specialist voor Ivanti waarbij hij verantwoordelijk is voor de Benelux en de Nordics.

Marco Soesman

Marco Soesman is medeoprichter en CTO van Novictus B.V. en is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen. De aanpak die Marco voorstaat richt zich niet alleen op het automatiseren van de processen, maar ook op het inrichten en optimaliseren van deze processen met ITSM-tooling. Hij kijkt daarbij verder dan “implementeren en wegwezen”. Samen met zijn collega’s bij Novictus voert hij bij klanten projecten uit, en zorgen zij er samen voor dat de automation teams van de klant goed opgeleid klaar zijn voor de nieuwe werkwijze.

Joel Eijssen

Joel heeft meer dan 20 jaar ervaring in servicemanagement, business service-analyses en enterprise-architectuur. Met een scherp oog voor het automatiseren van enterprise value streams, helpt hij organisaties een moderne, flexibel geautomatiseerde en innovatieve service delivery-organisatie te realiseren.

Dit doet hij vanuit een praktische aanpak waarin hij strategische en tactische doelen vertaalt in pragmatische en best practices oplossing op basis van moderne technologieën en concepten zoals IT4IT, ITIL4, Agile, DevOps en AIOps.