Erik Wiechers

CEO bij PQR

Oorspronkelijk komt Erik uit de financiƫle sector. Tijdens een consultancyopdracht voor een risk management-applicatie kreeg hij steeds meer interesse in de techniek achter de processen, en zo is hij uiteindelijk in de IT-sector terechtgekomen. Bij grote bedrijven als Ziggo en BT hield hij zich voornamelijk bezig met IT-services en netwerken, en kwam hij erachter dat hij liever kapitein is op een kleiner schip dan tweede stuurman op een mammoettanker. De impact die je bij een kleinere organisatie hebt is zoveel groter, en daarom ook zoveel leuker!

Erik geeft de sessie samen met collega Marijke Kasius, COO bij PQR.
Marijke en Erik hebben jaren ervaring in het bouwen van Customer Journeys voor klanten en zijn zeer gepassioneerd over het IT Services vak waar ze zeer gedreven en gepassioneerd zijn over de volgende stap die zij maken met klanten met als doel Rust brengen in IT.

 

Sessie: Effectief van SLA naar XLA met meer rust voor de eindgebruikers
Al tientallen jaren wordt er binnen IT gewerkt met een SLA. Vaak verdwijnt dit document na ondertekening in een la en helpt het de eindgebruiker weinig.
De XLA geeft de eindgebruiker veel meer rust. In deze sessie laten we aan de hand van actuele voorbeelden zien hoe je van SLA naar XLA gaat. Welke route je daarbij bewandelt, welke tools je gebruikt en wat het effect is op de ervaring van de eindgebruiker.