Marijke Kasius

COO bij PQR

Marijke heeft altijd al affiniteit gehad met IT, en was altijd bezig met computers en IT. Na haar studie Communicatie is zij als projectmanager aan de slag gegaan bij een klein IT-bedrijf. Later groeide zij door naar een operationeel-verantwoordelijke rol, en sindsdien heeft zij altijd een leidinggevende rol gehad in IT-bedrijven. Naast haar werk heeft zij nog Bedrijfskunde gestudeerd en een MBA gehaald: je bent nooit uitgeleerd.

Marijke geeft de sessie samen met collega Erik Wiechers, CEO bij PQR.
Marijke en Erik hebben jaren ervaring in het bouwen van Customer Journeys voor klanten en zijn zeer gepassioneerd over het IT Services vak waar ze zeer gedreven en gepassioneerd zijn over de volgende stap die zij maken met klanten met als doel Rust brengen in IT.

 

Sessie: Effectief van SLA naar XLA met meer rust voor de eindgebruikers
Al tientallen jaren wordt er binnen IT gewerkt met een SLA. Vaak verdwijnt dit document na ondertekening in een la en helpt het de eindgebruiker weinig.
De XLA geeft de eindgebruiker veel meer rust. In deze sessie laten we aan de hand van actuele voorbeelden zien hoe je van SLA naar XLA gaat. Welke route je daarbij bewandelt, welke tools je gebruikt en wat het effect is op de ervaring van de eindgebruiker.